Zalm wraps met boursin, komkommer en pesto

Zalm wraps is een gerecht om van te smullen. Ben je een echte komkommer of zalm liefhebber? Dan zit je met dit gerecht goed. Dit recept is voor vier tot acht personen en het klaarmaken neemt ongeveer vijftien minuten in beslag.

Ingrediënten:
- 1 kuipje Boursin Knoflook & Fijne kruiden
- 4 wraps
- 1 komkommer
- 50 gram pijnboompitten
- 200 gram gerookte zalm
- 4 eetlepels groene pesto

Bereiding:
Je verwarmt de wrap per stuk heel even in de koekenpan. Dan neem je de komkommer en deze schil je met een kaasschaaf of een dunschiller en maak daarna over de lengte plakken met de kaasschaaf. Dan is het de bedoeling dat je de pijnboompitten kunt roosteren in een droge pan, je zorgt dat ze een beetje bruin worden en dan is het goed.

Smeer dan de wraps in met een dikke laag Boursin, leg de plakjes gerookte zalm hierop. Dan neem je de pesto met zalm en deze leg je er op, daar strooi je dan de pijnboompitten overheen. Dan leg je daar de plakjes komkommer bovenop. Dan rol je de wraps op en dan steek je daar een cocktail prikker in. Je moet dan de wraps in vijf of zes stukjes snijden, je kunt er een glas wijn bij serveren of je neemt het als lunchgerecht.

Tips:

  • Je kunt dit heerlijke gerecht bij diverse maaltijden serveren, omdat het snel klaar is kun je het maken net voordat je gaat eten.
  • Als je gasten hebt kun je dit ook serveren als voorgerecht, zij kunnen dan alvast smullen terwijl jij de rest klaarmaakt!
Print FriendlyPrint of Email

Leave a Comment

Previous post: Serranoham met meloen

Next post: Kaashapjes